Ciucă spune că rotativa guvernamentală se va produce: Voi depune mandatul şi voi proceda pe acordul pe care l-am avut

  • Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că schimbarea premierilor se va produce, dar nu este convins că va fi în data de 25 mai, când este sărbătoare.
  • Ciucă a spus că îşi va depune mandatul şi va proceda la acordul pe care l-a avut cu PSD pentru rocada guvernamentală.
304 afișări
Imaginea articolului Ciucă spune că rotativa guvernamentală se va produce: Voi depune mandatul şi voi proceda pe acordul pe care l-am avut

Nicolae Ciucă a spus că responsabilitatea, în aceste funcţii temporare, este să se demonstreze că pe politicieni îi preocupă problemele românilor, că aceştia au pe agenda de lucru a guvernului subiecte de interes naţional.

„La început, când am preluat guvernarea se spunea că o să reziste şi guvernul ăsta 3-4 luni de zile. Iată suntem la un an şi 3 luni şi în continuare ne ne ţinem de angajament şi de acest lucru vorbesc şi în partid şi oriunde am ocazia, pentru că este foarte important. stabilitatea poitică a fost cea care ne-a garantat credibilitatea în faţa investitorilor, în faţa partenerilor. Este o chestiune de responsabilitate a noastră. Aici nu e vorba de Ciucă, de Marcel Ciolacu, nu este vorba nici despre PSD, nici despre PNL. Este vorba de Guvernul României. nu putem să ne permitem să ne jucăm cu stabilitatea ţării”, a spus Ciucă, la Antena 3.

Premierul a spus că există un acord politic de care partidele din coaliţie s-au ţinut aşa cum s-au angajat de la început şi „la fel se va petrece şi în momentul în care urmează să se întâmple schimbarea”.

„Schimbarea se va produce, toată lumea vorbeste de 25 mai, iar 25 mai este ziua Înălţării şi Ziua Eroilor. Nu trebuie să rămânem ca o astfel de zi să fie acoperită de un eveniment politic. Şi atunci aşa cum am primit mandatul de la domnul preşedinte, la momentul oportun voi depune mandatul şi voi proceda pe acordul pe care l-am avut pe rocada la guvernare”, a precizat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PNL îl va vota pe Marce Ciolacu în funcţia de premier, Nicolae Ciucă a spus că „toate deciziile le-am luat în partid. Atunci când am constituit coaliţia am luat decizia în partid, decizia a în partid este să continuăm coaliţia şi cu Marcel Ciolacu pe scaunul de premier, PNL va vota guvernul din care face parte. Nu este vorba nici de Ciucă, nici de Ciolacu, aici este vorba de ce facem pentru ţara noastră”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici