Ciucă trimite PSD la coada urgenţelor: Nu vreau să mă gândesc la rocadă până nu rezolvăm problemelor românilor

Nicolae Ciucă a spus, joi, că rocada de anul viitor a premierilor din coaliţie şi schimbarea unor miniştri între PSD şi PNL, din punctul său de vedere, sunt mai puţin importante în acest moment: „Nu vreau să mă gândesc la ea până nu reuşim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”.

404 afișări
Imaginea articolului Ciucă trimite PSD la coada urgenţelor: Nu vreau să mă gândesc la rocadă până nu rezolvăm problemelor românilor

Ciucă trimite PSD la coada urgenţelor: Nu vreau să mă gândesc la rocadă până nu rezolvăm problemelor românilor

„Această rocadă face obiectul unei perspective care urmează să se întâmple peste şapte, opt luni de zile. Ca atare, până atunci daţi-ne voie să ne ocupăm de problemele curente care sunt foarte foarte dificile, şi această rocadă, din punctul meu de vedere, este mai puţin importantă în acest moment. Ca atare, nu m-am gândit şi nici nu vreau să mă gândesc la ea până nu reuşim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”, afirmă premierul Nicolae Ciucă, lider al PNL.

El a fost întrebat despre rocada de anul viitor a premierilor şi schimbarea unor ministere între PSD şi PNL.

„Va fi o discuţie. Sunt prevăzute anumite modificări în acordul de coaliţie. Există programe la anumite ministere şi vă dau un exemplu: ar trebui să schimbăm Ministerul Transporturilor cu Ministerul Fondurilor Europene, erau două ministere anchilizate. Acum, la Ministerul Fondurilor Europene ne-a ajutat Dumnezeu şi nu cred că este bine să stricăm ceva de funcţionează. La Ministerul Transporturilor lucrurile nu erau chiar aşa de anchilozate şi rezultatele se văd.”, a spus săptămâna trecută Marcel Ciolacu, la DC News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
rocadă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici