Codrin Ştefănescu: Sunt unii de o laşitate greu de imaginat. Se pare că nu au nicio greaţă

Codrin Ştefănescu a afirmat, luni, că unii politicieni „sunt de o laşitate greu de imaginat”. Fostul secretar general a adăugat că susţinătorii şi candidaţii la prezidenţiale dau dovadă de lipsă totală de chef în privinţa campaniei electorale, de parcă„ au luat vacanţă pe termen nelimitat”.

2894 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Sunt unii de o laşitate greu de imaginat. Se pare că nu au nicio greaţă

Codrin Ştefănescu: Sunt unii de o laşitate greu de imaginat. Se pare că nu au nicio greaţă

„Sunt unii de o laşitate greu de imaginat. Mă întrebam zilele astea cum de nu li se face silă de ei când se privesc în oglindă. Dar se pare că n-au nicio greaţă. Niciuna!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Ulterior, fostul secretar general a venit cu o nouă postare, susţinând că e o lipsă totală de chef din partea candidaţilor la alegerile prezidenţiale, de parcă şi-au luat vacanţă pe termen nelimitat.

„Nici nu ştiu dacă a început sau nu campania electorală pentru prezidenţiale. Că nu se aude nimic şi nu se vede nimic. O vorbă nu zice unul! E o lipsă totală de chef şi din partea sustinătorilor dar şi din partea candidaţilor. Juri că toţi şi-au luat vacantă pe termen nelimitat. Şi chiar şi-au luat!”, a mai scris Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici