Codruţ Opaiţ a fost ales preşedinte al PDL Covasna

Liderul interimar al PDL Covasna, Codruţ Opaiţ, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al filialei judeţene, postul fiind vacant după ce fostul lider Dan Manolăchescu şi-a dat demisia din partid, anul trecut.

185 afișări
Imaginea articolului Codruţ Opaiţ a fost ales preşedinte al PDL Covasna

Codruţ Opaiţ a fost ales preşedinte al PDL Covasna (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Convenţia organizaţiei judeţene a PDL Covasna pentru stabilirea componenţei Biroului Permanent Judeţean a avut loc sâmbătă, la şedinţă participând 74 de membri ai filialei.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL Covasna au fost doi candidaţi: liderul interimar, Codruţ Opaiţ, şi vicepreşedintele Ion Gheorghe.

Opaiţ a primit voturile a 67 de delegaţi, astfel că a devenit preşedintele PDL Covasna, urmând să fie secondat de doi prim-vicepreşedinţi, Liviu Comăneci şi Szoke Barna.

Alegerile în PDL Covasna au avut loc după ce fostul preşedinte Dan Manolăchescu şi-a anunţat, în septembrie anul trecut, demisia din partid, "motivată de neîncrederea în clasa politică şi de incapacitatea ei de a gestiona crizele momentului".

La sfârşitul lunii februarie, au avut loc alegeri şi în cadrul organizaţiilor locale ale PDL din municipiul Sfântu Gheorghe şi oraşele Baraolt şi Întorsura Buzăului.

Ca urmare a alegerilor interne, Cosmin Boricean a devenit preşedintele organizaţiei municipale Sfântu Gheorghe, Monica Anita a fost aleasă în fruntea organizaţiei din Baraolt, iar conducerea organizaţiei Întorsura Buzăului a PDL a fost adjudecată de Gheorghe Nițu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici