Colegiul Naţional al PMP stabileşte sâmbătă la Parlament strategia de organizare a partidului

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară se reuneşte, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru a stabili "strategia de organizare a partidului", preşedintele interimar Eugen Tomac urmând să prezinte raportul de activitate.

320 afișări
Imaginea articolului Colegiul Naţional al PMP stabileşte sâmbătă la Parlament strategia de organizare a partidului

Eugen Tomac, preşedintele interimar al PMP (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Este prima şedinţă a Colegiului Naţional, structură din care fac parte toţi liderii filialelor partidului.Vom stabili strategia de organizare a partidului până la sfârşitul anului. În calitate de preşedinte voi prezenta raportul de activitate de la consituirea partidului până în prezent şi strategia de comunicare a partidului. Vom evalua fiecare organizaţiei din ţară cum şi-a îndeplinit atribuţiile asumate", a precizat, pentru MEDIAFAX, Eugen Tomac.

El a mai spus că la şedinţă nu este invitat preşedintele Traian Băsescu, ci consilierii prezidenţiali, membrii fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, declara pentru MEDIAFAX, la jumătatea lunii septembrie, că Tribunalul Bucureşti a decis să accepte cererea de înregistrare în Registrul partidelor politice a Partidului Mişcarea Populară.

Tomac spunea că PMP este organizat la nivel judeţean şi, prin înregistrarea sa ca partid, intră într-o altă etapă, de consolidare a structurilor la nivel de oraşe şi comune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici