COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce-şi doreşte preşedintele României?

13553 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce-şi doreşte preşedintele României?

Ce-şi doreşte preşedintele României?

Un birdie pe ultima gaură (scor bun la golf)?
 
O vizită de stat de vis în Caraibe?
 
Să ningă la iarnă?
 
Toate binemeritate.
 
În nici doi ani de zile, de când ghinioniştii suntocupaţi cu statul pe la ATI sau la coadă la morgi, Preşedintele a reuşit sădistrugă PNL.
 
Mai atent la Dacian Cioloş şi userişti decât la statisticilegroazei furnizate de covid, a reuşit să-i umilească, trimiţându-i să le cadă guvernulîn Parlament cu un scor istoric.
 
A reuşit să-l pună la genuflexiuni pe un general în rezervăal Armatei Române, fost Şef de Stat Major.   
Ce şi-ar mai putea dori preşedintele României?
 
Să nu maifie deranjat de gemetele din spitale şi de lătrăturile presei, ca să se poatăconcentra pe pliantele cu atracţiile turistice ale Scoţiei, fiindcă pleacăsăptămâna viitoare la Glasgow.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
presedinte,
golf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici