COMENTARIU Sorin Avram | Iohannis, banii pe meditaţii, înapoi!

Fostul primar de la Sibiu cu viză de flotant la Bucureşti a încercat să explice de ce la un an de la izbucnirea crizei sanitare numărul de paturi de pe secţiile ATI COVID este insuficient: „Autorităţile competente nu s-au preocupat să mărească numărul locurilor la Terapie Intensivă pentru pacienţii COVID şi suntem în această situaţie, când practic zilnic se ajunge la limită”.

3206 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Iohannis, banii pe meditaţii, înapoi!

COMENTARIU Sorin Avram | Iohannis, banii pe meditaţii, înapoi!

Mai degrabă este vorba despre autorităţi incompetente. Klaus Iohannis a evitat să numească autorităţile competente incompetente, pentru că ar fi trebuit să recunoască faptul că incompetenţa stă cu preşedintele la masă, fiindcă autorităţile respective fac parte din Guvernul Său.

Fostul profesor de fizică de la Sibiu a intervenit şi în scandalul dintre fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru, şi actualul ministru USR-PLUS al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, referitor la raportările cazurilor de COVID: ”Nu a măsluit nimeni datele, a fost o expresie nefericită. Formulele de calcul sunt diferite”. A trecut multă vreme de când domnul Iohannis nu s-a mai apropiat de cărţile de fizică, dar asta nu înseamnă că formulele de calcul s-au schimbat. Forţa este tot masa înmulţită cu acceleraţia, impulsul este tot masa înmulţită cu viteza, iar puterea este tot tensiunea înmulţită cu intensitatea. Deci, formulele astea de calcul nu se schimbă peste noapte, aşa cum se schimbă puterea politică după numărarea voturilor noaptea, ca hoţii.

Dacă Klaus Iohannis i-a învăţat pe elevii care-i veneau la meditaţii să rezolve problemele de fizică aşa cum rezolvă domnia sa problemele României, atunci e clar. E clar de ce unii dintre elevii pe care i-a meditat nu au obţinut rezultatele visate de părinţii lor. Aşa că părinţii copiilor care au luat lecţii în particular de la fostul profesor Iohannis ar trebui să-şi ia inima în dinţi şi să-i ceară acestuia să le dea banii pe meditaţii înapoi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici