Conducerea PDL face apel la toţi membrii partidului să nu spele rufele murdare în public

Biroul Permanent Naţional al PDL a adoptat, luni, un apel către organizaţiile partidului şi toţi membrii PDL de "a sista orice tentativă de externalizare şi de distorsionare a unei campanii electorale interne care trebuie să se desfăşoare sub semnul responsabilităţii maxime faţă de partid".

124 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL face apel la toţi membrii partidului să nu spele rufele murdare în public

Conducerea PDL face apel la toţi membrii partidului să nu spele rufele murdare în public (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru a citit acest apel, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PDL, arătând că orice atac la un coleg sau altul, orice neadevăr lansat pe surse, orice intervenţie venită din afara partidului nu fac decât să compromită partidul.

"Biroul Permanent Naţional lansează un apel către toate organizaţiile şi către toţi membrii PDL, cu cerinţa fermă de a se sista orice tentativă de externalizare şi distorsionare a unei campanii electorale interne care trebuie să se desfăşoare sub semnul responsabilităţii maxime faţă de partid şi al unui respect deplin faţă de colegii competitori. Este o probă de maturitate politică pe care suntem siguri că o vom da cu toţii", se precizează în apel.

Radu F. Alexandru a spus că "acest spectacol profund dezagreabil şi nefiresc" este dăunător pentru PDL şi trebuie ca toţi membrii partidului să facă eforturi să se sustragă de la acest lucru şi "nicidecum să-şi spele rufele murdare în public".

Conform apelului, Convenţia Extraordinară a PDL este un eveniment de maximă importanţă în cadrul căruia se va prezenta o analiză completă şi edificatoare asupra stării PDL, se vor alege preşedintele şi conducerea şi programul politic şi "este imperios necesar ca acest eveniment să fie tratat de toţi cu maximă seriozitate şi bună credinţă în interiorul partidului".

"Orice atac la un coleg sau altul, orice neadevăr lansat pe surse, orice intervenţie venită din afara partidului nu fac decât să compromită şi să discrediteze efoturile noastre. În plus, cu complicitatea trusturilor media, controlate în exclusivitate de USL, toate erorile şi eşecurile guvernării Ponta sunt deja trecute într-un plan secund, războiul fraticid din PDL fiind subiectul principal al dezbaterilor", se mai precizează în apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici