Conducerea PDL va numi preşedinte interimar la organizaţia Neamţ, după demisia lui Gheorghe Ştefan

Biroul Permanent Naţional al PDL va numi luni un preşedinte interimar la organizaţia PDL Neamţ, după ce Gheorghe Ştefan şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei, a anunţat liderul partidului Vasile Blaga.

146 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL va numi preşedinte interimar la organizaţia Neamţ, după demisia lui Gheorghe Ştefan

Gheorghe Ştefan, fostul preşedinte al PDL Neamţ (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

El a fost întrebat despre faptul că Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti", a participat la mitingul de sâmbătă al Partidului Mişcarea Populară.

"Domnul Gheorghe Ştefan şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei şi o să avem o altă conducere acolo, o să numim astăzi preşedintele interimar. În rest, fiecare conform conştiinţei lui", a spus Blaga.

Blaga a mai fost întrebat dacă va lua măsuri în cazul în care va descoperi că unii membri ai PDL au participat la mitingul PMP.

"Nu fac procese de intenţie nimănui. Toată lumea îşi va demonstra adeziunea la partid, la valorile lui, la europarlamentare. Poveşti am auzit destule, o să vedem la europarlamentare", a răspuns Blaga.

Conducerea PDL a decis ca preşedinte interimar al organizaţiei Neamţ să fie primarul comunei Taşca, Alexandru Drăgan.

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a demisionat, miercuri, din funcţia de preşedinte al PDL Neamţ, dar nu şi din partid, după ce a aderat la Fundaţia Mişcarea Populară.

Partidul Mişcarea Populară a organizat, sâmbătă, în Capitală, un protest faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil, mitingul din Piaţa George Enescu, la care au luat cuvântul reprezentanţi ai PMP şi ai Fundaţiei Mişcarea Populară, continuând cu un marş până în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului.

Între cei care au urcat pe scena amenajată în Piaţa George Enescu s-au numărat Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici