Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată

Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt a dizolvat conducerea organizaţiei din Caracal şi l-a desemnat pe Doldurea Ion Marian ca preşedinte interimar.

1554 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată

Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de PSD Olt, Biroul Permanent Judeţean arată că dizolvarea conducerii PSD Caracal şi desemnarea lui Doldurea Ion Marian în calitate de preşedinte interimar au venit deoarece în cadrul organizaţiei a fost „încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului”.

„Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa şi comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizaţiei, dar considerăm că decenţa şi dialogul au fost şi rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt. Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate şi loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noştri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul şi experienţa politică a conducerii judeţene şi centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale şi de organizare internă”, se arată în comunicatul citat.

PSD Caracal a fost condus de deputatul Dan Ciocan.

Taguri:
psd,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici