Conducerea Senatului respinge o cerere a RMGC privind organizarea unei expoziţii foto

Biroul Permanent al Senatului a respins, luni, o cerere din partea RMGC pentru închirierea unui spaţiu în incinta instituţiei în scopul organizării unei expoziţii informative.

116 afișări
Imaginea articolului Conducerea Senatului respinge o cerere a RMGC privind organizarea unei expoziţii foto

Conducerea Senatului respinge o cerere a RMGC privind organizarea unei expoziţii foto (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Potrivit documentului transmis conducerii acestei Camere de directorul general al companiei, Dragoş Tănase, expoziţia informativă ar fi urmat să se desfăşoare pe întreaga perioadă în care proiectul de lege privind Roşia Montană se află în dezbatere parlamentară.

"Vă rugăm să aveţi amabilitatea să ne aprobaţi închirierea unui spaţiu de 50 mp, în perioada 7 octombrie-29 noiembrie, la intrarea în Senat, pentru organizarea unei expoziţii informative, în fiecare zi de luni, marţi şi miercuri. Expoziţia va avea o tematică minieră şi va consta în fotografii, hărţi, planşe şi broşuri informative", se menţionează în documentul citat.

Conducerea RMGC a solicitat, de asemenea, Biroului Permanent înlesnirea organizării unor întâlniri informative cu grupurile parlamentare senatoriale, dar acest subiect nu a fost luat în discuţie de conducerea Senatului.

"Compania Roşia Montană Gold Corporation doreşte să prezinte, în cadrul grupurilor parlamentare din Senatul României, principalele beneficii ale proiectului minier şi să răspundă tuturor întrebărilor existente, în cadrul unor întâlniri organizate cu fiecare grup parlamentar. Informarea corectă şi completă a membrilor Senatului în cadrul procesului de dezbatere a proiectului privind Roşia Montană este esenţială", menţiona conducerea RMGC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici