CONGRESUL PPE: Antonio Lopez, reales secretar general, Ingo Freidrich va fi trezorier

Participanţii la Congresul PPE de la Bucureşti i-au ales, joi, pe Antonio Lopez Isturiz în funcţia de secretar general al PPE şi pe Ingo Freidrich ca trezorier.

149 afișări
Imaginea articolului CONGRESUL PPE: Antonio Lopez, reales secretar general, Ingo Freidrich va fi trezorier

Antonio Lopez (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Cei 10 vicepreşedinţi aleşi ai PPE sunt Lucinda Creighton, Michel Barnie, Peter Hintze, Antonio Tajani, Johannes Hahnes, Corien Wortmann Kool, Mario David, Jacek Saryusz Wolski, Tobias Billstrom şi Anca Boagiu.

La Congres au candidat 13 personalităţi pe cele 10 locuri de vicepreşedinţi ai PPE. Cei care nu au reuşit să obţină o funcţie de vicepreşedinte sunt:Jan Figel din Slovacia, Rumiana Jeleva din Bulgaria şi Giutare Narkeviciute din Lituania.

Congresul PPE a adoptat şi 12 rezoluţii, una dintre acestea referindu-se la Siria.

În rezoluţia privind situaţia din Siria se condamnă fără rezerve regimul politic existent, care "omoară mii şi mii de civili".

Popularii Europeni fac apel la un răspuns mai puternic din partea comunităţii internaţionale în legătură cu această situaţie.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales miercuri preşedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici