Consilierul judeţean Raul Olajos este candidatul REPER la Primăria Timişoara

Consilierul judeţean Raul Olajos este candidatul REPER la Primăria Timişoara, iar pentru Primăria Lugoj, partidul o propune pe Anca Micşa-Oprea, actualul City Manager al municipiului de pe Timiş, anunţă formaţiunea.

180 afișări
Imaginea articolului Consilierul judeţean Raul Olajos este candidatul REPER la Primăria Timişoara

Consilierul judeţean Raul Olajos este candidatul REPER la Primăria Timişoara

„Filiala Timiş a Partidului Reînnoim Proiectul European al României (REPER) şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale din 9 iunie, iar pentru primăria Timişoara candidatul propus este Raul Olajos. Raul Olajos este consilier judeţean, fost copreşedinte al USR-PLUS Timiş, are o experienţă de peste 20 de ani în management şi de peste 10 ani de expertiză financiar-contabilă, inclusiv pentru dosare instrumentate de DNA sau DIICOT”, potrivit unui comunicat de presă.

Lista de consilieri locali din Timişoara este deschisă tot de Raul Olajos, iar ordinea următorilor nouă este Bianca Luca (arhitect, antreprenor şi consilier judeţean), Andrei Meşter (Project Manager şi consilier local), Patricia Blidariu (arhitect), Harry Müller, Daniela Lăcătuşu, Flavius Gligor, Arabela Stoicănescu, Răzvan Lucian Cătău şi Diana Maftei.

De asemenea, pentru Primăria Lugoj, partidul o propune pe Anca Micşa-Oprea, actualul City Manager al municipiului de pe Timiş şi copreşedintă a REPER Timiş.

Cristian Răducă, cel de-al doilea copreşedinte judeţean REPER şi fost consilier local, este candidatul pentru Primăria Şag. La Dumbrăviţa va intra în cursa electorală Radu Vlădescu, actual consilier local, gemolog de profesie şi antreprenor.

Pentru Consiliul Judeţean, REPER propune o listă deschisă de cei doi copreşedinţi – Cristian Răducă şi Anca Micşa-Oprea, urmaţi de Dănuţ Petrişor Tamaş (actual consilier judeţean).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
olajos,
reper,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici