Consiliul Naţional al PSD, pe 4 februarie, iar Congresul extraordinar, pe 20 februarie - VIDEO

CExN al PSD a decis, luni, ca pe 4 februarie să aibă loc Consiliul Naţional, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru funcţiile de conducere, să fie organizat pe 20 februarie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţă.

25 afișări
Imaginea articolului Consiliul Naţional al PSD, pe 4 februarie, iar Congresul extraordinar, pe 20 februarie - VIDEO

Congres extraordinar al PSD va avea loc în luna februarie (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Sursele au menţionat că în şedinţa de luni s-a decis ca pe 4 februarie să aibă loc Consiliul Naţional, iar Congresul extraordinar să fie organizat pe 20 februarie.

CExN al PSD a aprobat, luni, prin vot, convocarea unui Congres extraordinar al formaţiunii pentru luna februarie, urmând să fie luată o decizie asupra datei exacte a evenimentului, au declarat pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţă.

Sursele au menţionat că au existat două voturi împotrivă, al liderului PSD Vasluim Dumitru Buzatu şi al liderului filialei din Vrancea, Marian Oprişan.

De asemenea, a existat o abţinere, din partea vicepreşedintelui social-democrat Marian Sârbu.

O parte a preşedinţilor de filiale PSD au propus, luni, în Comitetul Executiv Naţional, organizarea, în următoarea perioadă, a unui Congres extraordinar pentru modificarea statului, alegerile pentru funcţiile de conducere urmând să aibă loc la un alt Congres.

O parte a liderilor partidului, printre care Cristian Diaconescu şi Mircea Geoană, susţineau ca acest congres să se desfăşoare cât mai repede, în luna februarie, în timp ce alţi lideri propuneau luna martie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici