Constantin: PNL a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că PNL "a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu", iar mesajul PC către liderii locali ai PNL este că există deschidere în refacerea USL dacă liberalii renunţă la atitudini care au dus la distrugea Uniunii.

160 afișări
Imaginea articolului Constantin: PNL a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu

Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"PNL, cu regret o spun, a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup, dominat de frustrări, a promovat, în permanenţă, un stil de conducere orientat spre subminarea guvernării, inclusiv a propriilor miniştrii din Cabinet", a precizat Cosntantin, la Congresul partidului.

El a mai spus că liberalii au preferat să fie, în acest moment, împreună cu cei care i-au criticat în campaniile electorale. "Mesajul nostru către PNL, în general, trebuie să fie unul foarte clar: Vom căuta soluţii pentru a avea relaţii bune cu foştii noştri parteneri, dar nu cu preţul renunţării la obiectivele care au stat la baza fondării USL şi nu cu preţul subminării obiectivelor de bună guvernare", a spus Daniel Constantin.

De asemenea, mesajul PC către liderii locali ai PNL, enunţat de Constantin, este: "Există deschidere în refacerea USL, dacă renunţaţi la atitudini care au dus la distrugerea alianţei de centru-dreapta a USL".

El le-a spus reprezentanţilor PC că acest an este important şi că între PC şi PSD s-a dezvoltat "un parteneriat puternic, pe fondul colaborării excelente avute, dar şi pe fondul disoluţiei Alianţiei de Centru-Dreapta, a cărei viabilitate a fost sabotată de foştii colegi liberali cu încăpăţânare". De asemenea, Daniel Constantin, a mai spus că PC a rămas un partener de guvernare reponsabil şi predictibil şi nu are "intenţia abandonului", aşa cum au avut partenerii acestui partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici