Constantin: Refacerea USL e posibilă şi cu actuala conducere a PNL; nu se mai pune problema parităţii

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că refacerea USL este posibilă şi cu actuala conducere a PNL, dar a menţionat că nu se mai pune problema parităţii liberalilor în această alianţă.

132 afișări
Imaginea articolului Constantin: Refacerea USL e posibilă şi cu actuala conducere a PNL; nu se mai pune problema parităţii

Constantin: Refacerea USL e posibilă şi cu actuala conducere a PNL; nu se mai pune problema parităţii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

”Nu mai comentez despre domnul Antonescu, este problema lor ce se întâmplă în PNL, cu Antonescu”, a declarat Daniel Constantin despre anunţul intenţiei de demisie a lui Crin Antonescu de la şefia PNL.

El a precizat că anunţul demisiei lui Klaus Iohannis este unul normal, pentru că a fost vorba despre o decizie asumată de toată conducerea partidului, de a obţine 20% la euroalegeri, aşa cum Iohannis a susţinut şi ieşirea din USL şi listele separate la europarlamentare.

”Deci, ceea ce se întâmplă acum în PNL este din cauza, mai degrabă, şi a domnului Iohannis”, a arătat Constantin.

Liderul PC a mai declarat că refacerea USL este posibilă şi cu actuala conducere a PNL.

”Noi am mai spus-o, important nu este cine conduce PNL, ci să răspundem şi să trecem peste orice fel de orgolii, să răspundem aşteptărilor cetăţenilor, dacă se poate în acea formulă”, a comentat Daniel Constantin, precizând că, dacă nu se poate, se va merge în continure cu formula PSD-UNPR-PC.

Despre o intrare a liberalilor cu paritate la guvernare, Constantin a spus că nu crede că se mai pune problema acestui lucru.

”De atunci se ştia, şi ei ştiau. Noi am spus atunci conducerii PNL că practic s-a obţinut paritatea în condiţiile în care PC era alături de PNL. Nu mai poate fi vorba de paritate”, a spus preşedintele PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici