Controlorii de trafic aerian din ROMATSA anunţă greva generală pentru data de 30 mai

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) transmite, joi, o notificare prin care anunţă „hotărârea de a declara greva propriu-zisă la nivelul RA ROMATSA, toate subunităţile, începând cu data de 30 mai 2017, ora 9.00”.

4561 afișări
Imaginea articolului Controlorii de trafic aerian din ROMATSA anunţă greva generală pentru data de 30 mai

Controlorii de trafic aerian din ROMATSA anunţă greva generală pentru data de 30 mai (Imagine: Dragos Savu/ Arhiva Mediafax Foto)

Semnalând mai multe disfuncţionalităţi în derularea activităţilor de control al traficului aerian, inclusiv „dispariţia unor aparate de zbor de pe radare”, dar şi faptul că negocierile cu conducerea ROMATSA au eşuat, sindicatul ATSR notifică decizia de a trece la greva generală din 30 mai, cu termen nelimitat.

„Pe timpul grevei, va fi asigurată mai mult de o treime din activitatea normală a ROMATSA”, precizează sindicatul, în notificarea transmisă.

Organizatorii grevei reamintesc patronatului că în ultimul an au avut loc mai multe negocieri, însă principalele probleme semnalate nu au fost soluţionate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici