Copreşedintele PNL Alina Gorghiu nu vrea să spună unde candidează: Listele pentru parlamentare, în lucru

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că listele pentru alegerile parlamentare sunt în lucru, afirmând că lista de la Constanţa pe care era vehiculată fiica lui Vasile Horga nu există şi refuzând să spună dacă îşi va asuma o candidatură în Bucureşti.

185 afișări
Imaginea articolului Copreşedintele PNL Alina Gorghiu nu vrea să spună unde candidează: Listele pentru parlamentare, în lucru

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu nu vrea să spună unde candidează: Listele pentru parlamentare, în lucru (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

''Lista de la Constanţa în momentul acesta nu există. Ce a existat în interiorul PNL este declaraţia preşedintelui care a fost expusă în spaţiul public şi sugerează tuturor parlamentarilor să facă un pas lateral şi să lase alţi oameni pe listele de candidaturi'', a declarat copreşedintele PNL, întrebată dacă fiica lui Vasile Horga - despre care presa a scris că până la 30 de ani a avut posturi în mai multe instituţii publice şi a făcut avere din contracte cu statul - se va regăsi pe listele PNL la alegerile parlamentare.

Alina Gorghiu a afirmat că în partid se fac analize şi sondaje, urmând ca abia ulterior listele de la judeţ să fie transmise Biroului Politic Naţional.

''Este foarte posibil ca în urma evaluărilor vulnerabilităţilor unui candidat sau al altuia să nu conservăm în totalitate lista'', a explicat ea.

Întrebată dacă deschide lista la Camera Deputaţilor în Bucureşti, Gorghiu a reiterat că va candida într-o filială unde rezultatul a fost foarte prost.

''Eu am spus un singur lucru şi nu vreau să spun nimic altceva decât că voi candida într-o fililă unde rezultatul a fost foarte prost. Nu vreau să credeţi că fug de răspunderea unei candidaturi grele chiar dacă unii şi alţii mi-au sugerat să merg într-o filială cu scor mare. Nu, voi rămâne într-o filială unde va fi o luptă foarte foarte grea'', a spus copreşedintele PNL.

Gorghiu a afirmat că partidul nu va face publică înainte de data de 30 septembrie nicio listă de la judeţ, iar listele finale din Bucureşti vor fi prezentate public cel mai probabil la începutul lunii octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici