Cozmâncă: „Circul” s-a încheiat, Oprescu se lansează

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a declarat că după încheierea "circului guvernamental" se va anunţa candidatura lui Sorin Oprescu pentru Preşedinţie, evenimentul urmând să aibă loc "duminică sau luni", relatează cotidianul "Gândul" în ediţia de vineri.

16 afișări
Imaginea articolului Cozmâncă: „Circul” s-a încheiat, Oprescu se lansează

Cozmâncă: „Circul” s-a încheiat, Oprescu se lansează (Montaj foto)

Ziarul menţionează că primarul general al Capitalei se pregăteşte de lansarea oficială în cursa pentru preşedinţia României.

"Tragem tare ca să punem toate lucrurile la punct, să fim pregătiţi. Mai urmează însă câteva evenimente - Congresul lui Geoană, lansările lui Vadim şi Becali -, şi pe urmă anunţăm. Duminică sau luni, o să vedem cum e mai bine", a spus Cozmâncă, director de campanie pentru Oprescu, citat de Gândul.

Cotidiaul menţionat precizează că echipele de voluntari pentru Sorin Oprescu, "strunite de directorul de campanie", au început deja strângerea de semnături, iar fostul lider pesedist încearcă să-i facă primarului general structuri teritoriale de susţinători pe trunchiul Partidului Social Democrat.

Oprescu preciza, pe 17 septembrie, într-un comunicat, că va anunţa decizia pe care a luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României la sfârşitul lunii septembrie. "Aşa cum am declarat în toate apariţiile publice din ultimele două săptămâni, la sfârşitul lunii septembrie voi anunţa decizia pe care am luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de Preşedinte al României. Fac precizarea că nu m-am exprimat pozitiv în acest sens", arăta Sorin Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici