Cristian Preda: Nu candidez pentru nicio funcţie în PDL Bucureşti

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat marţi pentru MEDIAFAX că nu va candida pentru nicio funcţie de conducere în organizaţia PDL Bucureşti, deoarece consideră mai importantă libertatea unui membru de partid decât protecţia unei funcţii.

22 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Nu candidez pentru nicio funcţie în PDL Bucureşti

Cristian Preda: Nu candidez pentru nicio funcţie în PDL Bucureşti (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL Bucureşti, organizaţie în care vor avea loc alegeri duminică, Cristian Preda a răspuns că nu va face acest lucru.

"Nu candidez pentru nicio funcţie. În acest moment, libertatea unui membru de rând e pentru mine infinit mai importantă decât protecţia unei funcţii", a spus Cristian Preda.

Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat marţi că şi-a depus candidatura pentru şefia organizaţiei, arătând că ar fi bucuroasă dacă din echipa de conducere ar face parte şi Cristian Preda, Monica Macovei, Teodor Baconschi şi Sever Voinescu.

Preda a criticat, în repetate rânduri, decizii şi declaraţii ale liderilor PDL. Recent, el a declarat că PDL ar trebui să-şi ceară scuze pentru incidentul de la Legea pensiilor, întrucât a rămâne într-o postură infatuată, de pedagog care dă lecţii opoziţiei nu este o atitudine sănătoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici