Cumnatul lui Geoană face eximbancuri cu Boc şi Google

Ionuţ Costea, preşedintele băncii de stat EximBank, susţine că salariul său de circa 20.000 de euro pe lună este la un nivel scăzut faţă de cele practicate în mediul bancar românesc. Întrebat de "Gândul" dacă remuneraţia primită reflectă performanţele băncii pe care o conduce, cumnatul preşedintelui PSD Mircea Geoană a răspuns că "salariul este în concordanţă cu valoarea din băncile private şi de stat de pe piaţă, dar la nivelul de jos".

22 afișări
Imaginea articolului Cumnatul lui Geoană face eximbancuri cu Boc şi Google

Cumnatul lui Geoană face eximbancuri cu Boc şi Google (Imagine: Gândul)

Cât despre o eventuală comparaţie cu salariul guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şeful EximBank spune că nu se poate pronunţa. "Nu am căutat pe Google", a răspuns el, zâmbind.

Citeşte mai multe despre salariul lui Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici