Dan Barna anunţă că alianţa USR-PLUS va avea candidat la prezidenţiale

Co-preşedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anunţat, vineri, la mitingul din Bucureşti, că Alianţa va avea candidat la alegerile prezidenţiale.

2243 afișări
Imaginea articolului Dan Barna anunţă că alianţa USR-PLUS va avea candidat la prezidenţiale

Dan Barna anunţă că alianţa USR-PLUS va avea candidat la prezidenţiale

Dan Barna a anunţat, vineri seara, la Bucureşti că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

„Obiectivul acestei alianţe este ca într-un an şi jumătate să dea preşedintele României, primarul Bucureştiului şi primul ministru. (...) Am făcut această alianţă toată România. Am făcut această alianţă pentru că trebuie să le dăm oamenilor decenţi din această ţară o alternativă puternică care poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide. Trebuie să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care va arăta să guverneze şi altfel decât PSD, altfel decât USL, nu uităm, sau altfel decât ALDE. România merită spuneam ceva mai bun şi asta va oferi Alianţa USR-PLUS”, a spus Dan Barna.

Conducerea USR-PLUS a participat la un miting în Bucureşti, vineri seara, când au fost prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici