Dan Barna, apel VIDEO din maşină pentru mobilizare masivă la vot: „În Bucureşti peste tot lupta e foarte strânsă”

Liderul USR, Dan Barna, transmite, într-un clip video, că „nu s-a câştigat nimic, nu s-a pierdut la vot” şi face un apel la mobilizare pentru participarea la vot: „Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil nişte sute sau maxim mii de voturi”.

697 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, apel VIDEO din maşină pentru mobilizare masivă la vot: „În Bucureşti peste tot lupta e foarte strânsă”

Dan Barna, apel VIDEO la mobilizare pentru o participare masivă la vot: „Lupta e foarte strânsă”

„Nu s-a câştigat nimic, nu s-a pierdut la vot. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, despre care nu pot să vorbesc acum, arată că în Bucureşti peste tot lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că vi se pare vouă că s-a rezolvat dacă aţi fost să votaţi nu e suficientă”, spune Dan Barna într-un clip postat pe Facebook, în timp ce se întorcea de la Sibiu la Bucureşti.

El face un apel la mobilizare pentru o participare masivă la vot.

„Mobilizaţi-vă pe toate canalele de care dispuneţi. Luaţi-vă telefonul, luaţi ultimele 20 de apeluri, sunaţi-vă preietenii şi întrebaţi-i dacă au mers la vot. Dacă mergeţi pe stradă, întrebaţi-i pe oamenii din jurul vostru dacă au votat şi dacă nu au făcut-o, încurajaţi-i să voteze. Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil nişte sute sau maxim mii de voturi. Nişte sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii patru ani”, mai afirmă preşedintele USR.

La ora 17.00, prezenţa la vot la alegerile locale era de 34,58%, uşor mai redusă decât cea din 2016, când era de 35,3%. Bucureştiul este la coada clasamentului, cu 26,28%.

 

E groasă. Haideţi la Vot. O zi cât următorii patru ani.

Publicată de Dan Barna pe Duminică, 27 septembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici