Dan Diaconescu: Vrem comisie parlamentară în cazul Oltchim. Mai avem nevoie de patru semnături

Cei 46 de deputaţi PPDD au hotărât să iniţieze procedurile în vederea constituirii unei comisii parlamentare de anchetă în cazul Oltchim, a anunţat, luni, Dan Diaconescu. El a precizat că mai este nevoie de patru semnături pentru realizarea acestui obiectiv.

697 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu: Vrem comisie parlamentară în cazul Oltchim. Mai avem nevoie de patru semnături

Dan Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Diaconescu a arătat că pentru aprobarea constituirii unei comisii parlamentare de anchetă este nevoie de minim 50 de semnături, de la două grupuri parlamentare.

"Vrem o anchetă parlamentară serioasă, care să arate poporului român cine a furat de la Oltchim, cine sunt cei vinovaţi, unde sunt banii. Avem o certitudine că Oltchim are pierderi de un miliard de euro, rămâne să vedem cine a luat banii", a precizat Dan Diaconescu.

La rândul său, liderul deputaţilor PPDD Radu Popa a precizat că a înaintat iniţiativa privind înfiinţarea acestei comisi de anchetă tuturor grupurilor parlamentare şi a precizat că "se pare că PDL e dispus să vină alături de PPDD".

Radu Popa a mai spus că PPDD aşteaptă şi de la UDMR un răspuns pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici