Dăncilă explică de ce a susţinut referendumul pentru familie: Sunt căsătorită de 36 de ani. Familia este un nucleu

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la susţinerea referendumului pentru definirea familiei, că ea crede în familie, fiind căsătorită de 36 de ani. Liderul PSD mai susţine că familia este un nucleu de bază al societăţii şi nu ştie dacă o vor vota persoanele LGBT.

1568 afișări
Imaginea articolului Dăncilă explică de ce a susţinut referendumul pentru familie: Sunt căsătorită de 36 de ani. Familia este un nucleu

Dăncilă explică de ce a susţinut referendumul pentru familie: Sunt căsătorită de 36 de ani. Familia este un nucleu

"Eu cred în familie. Sunt căsătorită de 36 de ani şi pentru mine principala susţinere am găsit-o în sânul familiei mele. Aceasta este abordarea mea. Un om care a stat 36 de ani alături de un soţ care a susţinut-o în permanenţă, alături de un fiu care de fiecare dată i-a fost alături este un om care crede în familie. În rest, este opinia fiecăruia, fiecare poate să-şi spună punctul de vedere şi aceasta este credinţa mea. Familia este un nucleu de bază al societăţii. Nu ştiu dacă mă vor vota (persoanele LGBT - n.r.) sau nu. Eu sper să mă voteze toţi cei care cred că România merită un altfel de preşedinte", a declarat, joi, Viorica Dăncilă, prezidenţiabilul PSD.

Referendumul pentru redefinirea familiei, cerut de PSD, nu a atins în 2018 pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflaţi pe listele electorale permanente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici