Darius Vâlcov a găsit vinovatul: În ultimele trei săptămâni preşedintele a fost la schi şi a lăsat ţara fără buget

În ultimele trei săptămâni preşedintele a fost la schi şi a lăsat ţara fără buget, în condiţiile în care Guvernul a avut motive întemeiate pentru a prezenta proiectul de buget în februarie, a declarat duminică consilierul premierului Darius Vâlcov la Antena 3.

865 afișări
Imaginea articolului Darius Vâlcov a găsit vinovatul: În ultimele trei săptămâni preşedintele a fost la schi şi a lăsat ţara fără buget

Darius Vâlcov a găsit vinovatul: În ultimele trei săptămâni preşedintele a fost la schi şi a lăsat ţara fără buget

Vâlcov spune că în lipsa bugetului sunt afectate proiecte de investiţii cum sunt cele 1.000 de grădiniţe sau cele 20 de centre de radioterapie care urmau să fie construite, precum şi ajutoarele pentru regiunea de Nord Est, cea mai defavorizată regiune a ţării.

Vâlcov spune că preşedintele urmăreşte să acumuleze capital politic din blocarea activităţii Guvernului, inducând şi sentimente de teroare şi frică. Consilierul a amintit anunţurile preşedintelui de anul trecut, privind banii de pensii sau salarii care se terminau, creşterea inflaţiei sau a deficitului bugetar, spunând că şi în prezent preşedintele face la fel.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, pentru cel puţin a patra oară în acest an, unde s-a întâlnit cu amatorii acestui sport şi a făcut fotografii care au fost, ulterior, postate pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici