Decizia privind arestarea lui Nicolae Păun, amânată. Şedinţa a fost suspendată

Solicitarea DNA de arestare a deputatului Partidei Romilor Nicolae Păun a fost amânată, miercuri, şedinţa fiind suspendată din lipsă de cvorum, iar Biroul Permanent urmând să stabilească când va fi reluată procedura.

110 afișări
Imaginea articolului Decizia privind arestarea lui Nicolae Păun, amânată. Şedinţa a fost suspendată

Decizia privind arestarea lui Nicolae Păun, amânată. Şedinţa a fost suspendată

La şedinţa au fost înregistraţi 178 de deputaţi, iar 191 era cvorumul regulamentar pentru luarea unei decizii. Procedura de vot secret, cu bile, asupra solicitării DNA de arestare preventivă a deputatului minorităţilor a avut loc, însă voturile nu au mai fost numărate.

"În sală au fost 178 de deputaţi, întrucât cvorumul de şedinţă pentru vot final este de 191 de persoane, se constată că nu am avut cvorum de şedinţă la acest vot, deci nu are sens să fi numărat, pentru că el nu poate fi exercitat" a declarat secretarul Biroului Permanent Niculae Mircovici.

După suspendarea plenului, din lipsă de cvorum, membrii Biroului Permanent au fost convocaţi la şedinţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici