Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat proiectul de modificare a Statutului. Chiliman: Sunt dezamăgit, nu particip la Congres

Delegaţia Permanentă a PNL a votat, joi, propunerile pentru modificarea Statutului partidului, între acestea numărându-se înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, suplimentarea numărului de vicepreşedinţi la 30, iar funcţia de secretar general va fi supusă votului Congresului. Andrei Chiliman, a declarat că este foarte dezamăgit de noul Statut şi că nu va participa la Congres.

686 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat proiectul de modificare a Statutului. Chiliman: Sunt dezamăgit, nu particip la Congres

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat proiectul de modificare a Statutului

Primarul PNL al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi, că este foarte dezamăgit de noul Statut adoptat de Delegaţia Permanentă şi că, în consecinţă, nu va participa la Congres, dar nici nu va face parte din vreun organism în care, eventual, potrivit acestei reglementări, ar avea dreptul.

Chiliman a spus că amendamentele sale privind alegerea membrilor BPC uninominal şi desfăşurarea de alegeri interne şi desemnarea candidatului pentru Preşedinţie prin votul tuturor mebrilor au fost respinse.

"Propunerea de statut centralizează foarte mult deciziile. E un statut mai rău decât cel actual. Consider că în acest moment practic partidul e subordonat intereselor unei singure penrsoane", a spus Chiliman.

El s-a declarat foarte dezamăgit de statutul aprobat. "Am decis din acest motiv să nu particp la lucrările Congresului. E primul Congres la care nu particip de când s-a reînfiinţat PNL", a spus Chiliman, arătând că decizia sa este personală.

Chiliman a arătat că nu va pleca din PNL, însă nu va participa ca membru de drept în niciun fel de organism în care, eventual, ar avea dreptul conform noului statut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici