Democrat-liberalii au lansat un apel alegătorilor de a veni duminică la vot

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi candidaţii partidului pentru Parlamentul European au lansat, vineri, un apel adresat românilor de a veni la vot duminică şi de a nu "risipi" voturile, arătând că, dacă vor vota partide fără şanse, atunci votul lor se va duce la PSD.

102 afișări
Imaginea articolului Democrat-liberalii au lansat un apel alegătorilor de a veni duminică la vot

Monica Macovei (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Veniţi la vot duminică şi nu risipiţi voturile! Dacă nu votaţi sau daţi votul unor partide fără şanse, votul dumneavoastră se duce la PSD. Votaţi PDL, singurul partid de dreapta din România", a precizat europarlamentarul Monica Macovei, în conferinţa de presă la care au fost prezenţi atât preşedintele partidului, Vasile Blaga, cât şi candidaţii PDL pentru PE Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, dar şi primvicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi preşedintele organizaţiei PDL Sector 3, Sulfina Barbu.

Cătălin Predoiu i-a îndemnat pe români să iasă la vot şi să-şi exprime "opţiunea liber şi democratic".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat că-i invită pe români la vot pe 25 mai, arătând că este un vot pentru viitorul României, iar candidaţii PDL sunt "cei mai harnici".

Blaga a mai spus că PDL va realiza "ca de fiecare dată" o numărătoare paralelă a voturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici