Deputat PMP: Reglaţi temperatura în Parlament. O toropeală îngrozitoare riscă să îi adoarmă pe aleşi

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a solicitat luni de la tribuna Camerei Deputaţilor ca personalul tehnic să „regleze” temperatura atât în sala de plen a Camerei, cât şi în cea a Senatului, el acuzând faptul că există o „toropeală îngrozitoare” care riscă să îi adoarmă pe aleşi.

281 afișări
Imaginea articolului Deputat PMP: Reglaţi temperatura în Parlament. O toropeală îngrozitoare riscă să îi adoarmă pe aleşi

Deputat PMP: Reglaţi temperatura în Parlament. O toropeală îngrozitoare riscă să îi adoarmă pe aleşi (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

„Pentru a face economii şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi, prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ, temperatura în Camera Deputaţilor şi Senat, pentru că este o toropeala îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă - nu mă refer la mine, că sunt viguros - riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă”, a spus Bichineţ.

El a cerut, totodată, ca toate economiile făcute la bugetul Camerei să fie transferate la SRI şi DNA.

„De asemenea, v-aş ruga, dragi colegi, ca toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror”, a mai cerut Bichineţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici