Deputat PNL, atac la Dan Barna, după declaraţia despre cazul de la Caracal: Omul e mincinos sau nebun?

Deputatul PNL Pavel Popescu a scris, pe Facebook, că un partid nou "ne spune de 3 ani că ei nu mint", iar "candidatul lor la prezideţiale" spune că dacă era preşedinte nu s-ar fi întâmplat tragedia de la Carcal. Popescu se întreabă retoric dacă acesta este "mincinos sau nebun".

2702 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL, atac la Dan Barna, după declaraţia despre cazul de la Caracal: Omul e mincinos sau nebun?

Deputat PNL, atac la Dan Barna: Omul e mincinos sau nebun?

"Un partid nou ne spune de 3 ani ca ei nu mint. Azi, candidatul lor la prezidentiale ne spune ca daca era Presedinte, nu se intampla tragedia de la Caracal. Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun? Pentru a doua varianta, va reamintesc solutia pe care am propus-o prin initiativa legislativa #faranebuni", a scris, pe Facebook, deputatul PNL Pavel Popescu.

Acesta a publicat un link către o iniţiativă legislativă depusă de el la Camera Deputaţilor prin care este propusă modificarea Legii 2018/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente.

Proiectul de lege vizează introducerea unei noi prevederi pentru înregistrarea candidaturii la un scrutin electoral: avizul psihologic.

Reacţia liberalului vine în contextul în care liderul USR Dan Barna a declarat, miercuri seară, la TVR1, că dacă ar fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat.

"Dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcţionarea instituţiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranţei cetăţeanului, furnizarea siguranţei pentru cetăţeni", a afirmat Dan Barna.

Taguri:
pnl,
barna,
preşedinte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici