Deputat PSD: Cîţu, singurul din istorie care a renunţat la mandat cu 5 minute înainte de învestire

Deputatul PSD Alfred Simonis are o reacţie dură în urma anunţării propunerii PNL pentru funcţia de premier şi spune că Florin Cîţu nu poate fi „nici portar la Guvern”, el fiind singurul om politic din istorie care a renunţat la mandat cu 5 minute înainte de învestire.

915 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Cîţu, singurul din istorie care a renunţat la mandat cu 5 minute înainte de învestire

Deputat PSD: Cîţu, singurul din istorie care a renunţat la mandat cu 5 minute înainte de învestire

„Cîţu nici portar la Guvern nu mai putea fi după ce a fost singurul om politic din istorie care a renunţat la mandatul de prim-ministru cu 5 minute înainte de a fi învestit”, scrie deputatul PSD Alfred Simonis.

Acesta este de părere că Florin Cîţu trebuia să dispară din viaţa politică „după ce s-a umplut de ruşine şi a înglodat România în datorii”.

Mai mult, Simonis spune că având această propunere, peneliştii sfidează o ţară întreagă, considerând că propunerea este „mai ridicolă chiar ca Ludovic Orban” şi dă asigurări că PSD va face totul pentru a opri ca România „să fie capturată definitiv de aceşti incompetenţi”.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a spus, miercuri seara, că a fost convocat Biroul Politic Naţional al Partidului pentru a decide propunerea pentru funcţia de prim-ministru.

„Cu o singură abţinere, Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis ca propunerea noastră pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu”, a spus Orban.

Cîţu a mulţumit, miercuri seara, colegilor din PNL şi lui Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
cîţu,
simonis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici