Deputat: PSD nu se teme de Nicuşor Dan

Deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat că social-democraţii nu se tem de candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, cu susţinerea PNL. El a precizat că Gabriela Firea e pregătită să câştige în faţa oricărui candidat al Opoziţiei.

334 afișări
Imaginea articolului Deputat: PSD nu se teme de Nicuşor Dan

Deputat: PSD nu se teme de Nicuşor Dan

„Nu ne temem, efectiv, problema este mai degrabă în partea actualei Opoziţii, de a-şi identifica după multe luni un candidat care cât de cât să nu-i facă de râs. Am văzut că de aproape trei luni au făcut măsurători, în toate formele, cei de la PNL şi în final au găsit candidatul USR-ului pentru această poziţie, provocând daune serioase în negocierile pe care USR-ul le avea cu PLUS-ul”, a declarat Valeriu Steriu, vineri, la RFI.

Social-democratul a adăugat că Nicuşor Dan va avea scor mai bun decât orice alt candidat al PNL, pentru că niciun liberal nu depăşea în sondaje 10%.

„Cu siguranţă, va avea un scor mai bun decât avea orice candidat al PNL-ului, pentru că nici unul nu depăşea în sondaje, am văzut, în urmă cu câteva săptămâni, 10% şi atunci au căutat o variantă de împrumut. Pot să vă spun doar că doamna Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziţia”, a conchis Steriu.

Preşedintnele PNL Ludovic Orban a afirmat, vineri, după şedinţa Biroului Executiv, al partidului, că a fost votată în unanimitate susţinerea lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici