Deputat PSD: Premierul Boc ne-a vorbit despre "nimic"

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat, marţi, că premierul Emil Boc le-a vorbit parlamentarilor "despre nimic", prezentându-le "de cinci ori, în trei luni", acelaşi discurs.

19 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Premierul Boc ne-a vorbit despre "nimic"

Deputat PSD: Premierul Boc ne-a vorbit despre "nimic" (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Premierul a venit şi a vorbit despre nimic. De cinci ori, în trei luni, domnul prim-ministru ne citeşte acelaşi discurs", a spus Solomon, de la tribuna Parlamentului, arătând că de vină ar putea fi consilierii premierului, care îl pun pe acesta "într-o situaţie jenantă".

"Stăm aici şi vorbim despre nimic, pentru că mai nimic a făcut domnul Boc", a adăugat deputatul PSD, la dezbaterea politică din Camera Deputaţilor, iniţiată de PD-L, pe tema locurilor de muncă.

Premierul Boc a prezentat Parlamentului, ca măsuri de sprijinire în acest an a mediului de afaceri, un set de proiecte anunţate deja de Guvern, fără vreun program nou, precum crearea unui fond de susţinere a investiţiilor, amânarea impozitului anticipat pe profit, unificarea declaraţiilor fiscale.

Într-un discurs susţinut, marţi, în Camera Deputaţilor, şeful Guvernului a amintit, pe parcursul a aproximativ 40 minute, măsurile susţinute de Guvern în 2009 şi care vor fi continuate şi în acest an, precum programul "Prima Casă", "Rabla", neimpozitarea profitului reinvestit, acordarea de garanţii şi ajutoare de stat, şi a prezentat şi un alt set de măsuri care urmează să fie introduse în 2010 pentru sprijinirea mediului de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici