Deputat USR, despre impozitarea pensiilor speciale în plată: Trebuie eliminate. Este o capcană

Deputatul USR Cristian Seidler a afirmat, marţi, că pensiile speciale aflate acum în plată trebuie eliminate, nu impozitate, deoarece impozitarea este o capcană.

1080 afișări
Imaginea articolului Deputat USR, despre impozitarea pensiilor speciale în plată: Trebuie eliminate. Este o capcană

Deputat USR, despre impozitarea pensiilor speciale în plată: Trebuie eliminate. Este o capcană

„Nu, pensiile speciale nu trebuie impozitate, asta este o capcană, pensiile speciale trebuie eliminate. Poziţia noastră a fost şi rămâne foarte clară, pensiile speciale, sigur, cu excepţia celor la care face referire CCR în decizia constituţională, trebuie abrogate. Nu există niciun motiv pentru care acestea ar trebui susţinute”, a declarat Cristian Seidler, marţi la Parlament, întrebat dacă este de acord cu impozitarea pensiilor speciale în plată.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a votat, marţi, un raport de adoptare pe proiectul PNL care abrogă pensiile speciale pentru mai multe categorii, inclusiv parlamentari, magistraţi, funcţionari publici cu statul special, membri ai corpului diplomatic. Excepţie fac militarii şi poliţiştii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
seidler,
usr,
pensii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici