Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi

Deputaţii PNL de Prahova şi un parlamentar PSD au purtat marţi, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, eşarfe ale suporterilor echipei de fotbal FC Petrolul, în semn de susţinere a acesteia în finala Cupei României.

216 afișări
Imaginea articolului Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi

Deputaţi de Prahova au purtat eşarfe ale suporterilor FC Petrolul, la şedinţa Camerei de marţi (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Toţi deputaţii PNL de Prahova, dar şi deputatul PSD Ion Eparu am purtat la şedinţă eşarfe ale suporterilor echipei de fotbal FC Petrolul, în semn de susţinere. Am purtat eşarfele pentru că Petrolul a ajuns în finală şi poate să câştige în partida cu Clujul, care se va desfăşura pe Arena Naţională", a precizat Graţiela Gavrilescu, unul dintre deputaţii PNL care au avut o astfel de eşarfă la lucrările Camerei.

Aceşti deputaţi au purtat eşarfele în timp ce în Camera Deputaţilor se dezbătea moţiunea simplă a PPDD şi a PDL pe tema Văii Jiului.

FC Petrolul va juca sâmbătă în finala Cupei României împotriva echipei CFR Cluj, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici