Deputaţii au respins moţiunea PSD împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, cu 121 voturi "împotrivă", 100 "pentru" şi 6 abţineri, moţiunea simplă depusă de 52 de deputaţi PSD-PC împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, intitulată "Şeitan, un tsunami PDL care înghite salariile, pensiile şi locurile de muncă ale românilor".

22 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au respins moţiunea PSD împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan

Deputaţii au respins moţiunea PSD împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan (Imagine: Mihai Spiridonică/Mediafax Foto)

Votul asupra moţiunii a fost exercitat deschis, în baza cartelelor de vot.

Pentru a fi adoptată, o moţiune simplă trebuie votată de jumătate plus unu dintre deputaţii prezenţi.

Plenul Camerei Deputaţilor a finalizat, luni seară, dezbaterile asupra moţiunii simple depuse de PSD pe tema Muncii, votul final asupra acesteia fiind programat pentru marţi.

Semnatarii moţiunii, care a fost depusă în 16 martie, îl acuzau pe ministrul Muncii că, prin actele normative elaborate şi proiectele propuse spre adoptare, prin acţiunile şi declaraţiile publice, a adus grave prejudicii financiare şi morale salariaţilor bugetari, pensionarilor, copiilor beneficiari de alocaţii de stat, persoanelor aflate în şomaj.

Ministrul Muncii Mihai Şeitan a declarat, luni, în plen, că acuzaţiile din moţiunea PSD îndreptată împotriva sa reprezintă "atacuri politicianiste total nefondate", arătând că, în mandatul său, a promovat eliminarea inechităţile din sistemul de pensii şi de asigurările sociale de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici