Deputaţii intră în sesiune extraordinară pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 114

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, convocarea unei sesiuni extraordinare în perioada 26-28 august. Pe ordinea de zi se află abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 114. Şedinţa de plen are loc luni, de la ora 14:00, urmând ca votul final să aibă loc miercuri.

1136 afișări
Imaginea articolului Deputaţii intră în sesiune extraordinară pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 114

Deputaţii intră în sesiune extraordinară pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 114

Camera Deputaţilor se întâlneşte în sesiune extraordinară şi pe ordinea de zi vor fi trei proiecte legislative: anularea Legii recursului compensatoriu, anularea amnistiei şi graţierii şi OUG 114. Toate sunt în comisia de specialitate, la Camera Deputaţilor. Votul final o să fie miercuri”, a anunţat Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL şi membru al conducerii Camerei Deputaţilor.

Astfel, plenul Camerei Deputaţilor va avea loc luni, de la ora 14:00, urmând ca votul final să aibă loc miercuri.

În solicitarea Opoziţiei se afla şi OUG 51/2019 privind modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane. Aceasta nu va putea fi însă dezbătută de către deputaţi în această sesiune extraordinară, fiind deja în comisiile Senatului.

Deputaţii vor discuta, astfel, abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 114, dar şi amnistia şi graţierea.

118 deputaţi din PNL,USR, PMP, şi Pro România, au depus săptămâna trecută o solicitare în scris pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor pentru perioada 26-30 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici