Deputaţii liberali au pe pupitre fanioane portocalii prin care cer demisia lui Anastase

Deputaţii PNL au venit, marţi, în sala de plen, cu fanioane de culoare portocalie pe care scrie "Demisia, 80 nu este egal cu 170" şi pe care le-au amplasat pe pupitrele lor, în partea dreaptă a sălii de şedinţă.

20 afișări
Imaginea articolului Deputaţii liberali au pe pupitre fanioane portocalii prin care cer demisia lui Anastase

Deputaţii liberali au pe pupitre fanioane portocalii prin care cer demisia lui Anastase (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, în partea dreaptă a sălii de plen, acolo unde stau parlamentarii din grupul PNL, se pot vedea aproximativ 50 de astfel de fanioane, fiecare deputat liberal având pe pupitrul său un astfel de fanion portocaliu.

De asemenea, panourile de culoare galbenă, prin care liberalii cer demisia Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei şi care au fost amplasate săptămâna trecută, au rămas în partea dreaptă a sălii de plen, pe culoarul de acces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici