Deputaţii nu vor lucra în plen de Ziua Naţională

Deputaţii nu vor lucra de Ziua Naţională şi de 2 decembrie îşi vor desfăşura activitatea în plen, urmând ca la jumătatea săptămânii viitoare să aibă o şedinţă de vot finanl, a precizat, marţi, deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretar al Biroului Permanent al Camerei.

44 afișări
Imaginea articolului Deputaţii nu vor lucra în plen de Ziua Naţională

Deputaţii nu vor lucra în plen de Ziua Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ciolacu a prezentat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, programul de lucru de săptămâna viitoare al deputaţilor, care marţi, 2 decembrie, vor avea "program de luni".

"Luni e zi în teritoriu fiind Ziua Naţională, marţi va fi program de luni cu dezbateri, iar miercuri vot final", a explicat Ciolacu.

Şi senatorii au liber de 1 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici