Deputatul Beniamin Todosiu, liderul USR Alba, s-a înscris în PSD

„Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, preşedinte până astăzi al USR Alba, şi colegilor săi din judeţ”, anunţă europarlamentarul Victor Negrescu. El afirmă că Todosiu va candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

367 afișări
Imaginea articolului Deputatul Beniamin Todosiu, liderul USR Alba, s-a înscris în PSD

Deputatul Beniamin Todosiu, liderul USR Alba, s-a înscris în PSD

„Astăzi, facem un nou pas important în construcţia proiectului nostru pentru Alba, mai exact transformarea PSD Alba în principala platformă politică din judeţ. Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, preşedinte până astăzi al USR Alba, şi colegilor săi din judeţ. Beniamin este unul din cei mai activi parlamentari, motiv pentru care ne dorim să continue activitatea sa de parlamentar. Are susţinerea mea, a colegilor mei şi a preşedintelui Marcel Ciolacu şi suntem siguri că proiectele sale pentru Alba vor fi sprijinite în continuare în Parlamentul României”, scrie pe Facebook Victor Negrescu.

El precizează că Beniamin Todosiu va face parte din conducerea filialei judeţene, „iar experienţa şi activitatea sa politică la nivelul judeţului îl recomandă pentru această poziţie”.

„Am agreat să susţinem împreună un Pact pentru Alba care are la bază principii cheie în care credem foarte mult: zero toleranţă faţă de corupţie, susţinerea oamenilor integri şi profesionişti în funcţii publice, un plan pentru reducerea preţurilor la utilităţi în Alba sau susţinerea investiţiilor din judeţ, cu accent pe educaţie şi sănătate. În judeţ, susţinem împreună cei mai buni candidaţi la primării şi consiliile locale, oameni integri şi buni profesionişti. Astfel, la Aiud şi Cugir, se alătura echipei noastre şi Dragoş Crişan şi Flaviu Rădiţoiu, colegii lui Beniamin Todosiu, care vor fi candidaţii noştri. Alternativa pentru Alba există şi ea înseamnă oamenii potriviţi la locul potrivit”, încheie Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici