Deputatul Emanuel Ungureanu: Ce blestem pe PNL că nu are un lider precum Kelemen Hunor

  • Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a spus, sâmbătă, după Congresul PNL, că cel mai liberal discus a fost cel al lui Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.
  • Despre Congres a apreciat că a fost „Caragiale Reloded”.
2519 afișări
Imaginea articolului Deputatul Emanuel Ungureanu: Ce blestem pe PNL că nu are un lider precum Kelemen Hunor

Deputatul Emanuel Ungureanu: Ce blestem pe PNL că nu are un lider precum Kelemen Hunor

Deputatul Emanuel Ungureanu a spus că cel mai articulat şi cel mai liberal discurs de la Congresul PNL a fost cel al preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor.

„Vreau, în primul rând, să apreciez cel mai bun discurs, cel mai articulat şi cel mai centrat pe nevoile românilor şi aş putea spune cel mai liberal discurs din această seară din Congresul PNL. A fost discursul domnului Kelemen Hunor, liderul UDMR, care îmi este şi un foarte bun prieten. A fost impecabil”, a spus Ungureanu, la un post de televiziune.

Acesta a continuat, spunând că este un „blestem” că PNL nu are lideri precum Kelemen.

„Mă gândeam ce blestem pe PNL că nu are un lider precum Kelemen Hunor. Cei mai echilibraţi oamenii din PNL ori sunt în afara lui, ori sunt, culmea, izolaţi. Domnul Bolojan şi domnul Motreanu cei mai lideri - dacă vreţi - liberali au fost pe scaun. Şi cel mai liberal cu adevărat a fost la tribună, domnul Kelemen Hunor”, a mai spus Ungureanu.

Deputatul USR PLUS a apreciat Congresul ca pe un„Caragiale Reloaded”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici