Deputatul PNL care a semnat pentru demiterea preşedintelui Iohannis şi-a anunţat demisia din partid

Deputatul PNL Dumitru Flucuş, care a semnat lista AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, şi-a anunţat demisia din partid: „Pe viitor m-aţi vedea activând în cadrul partidului AUR?”

35988 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL care a semnat pentru demiterea preşedintelui Iohannis şi-a anunţat demisia din partid

Sursa foto: Facebook/ Dumitru Flucus

„Dragi români, astăzi (miercuri - n.r.) vreau să împărtăşesc cu voi ultimele decizii pe care le-am luat. Am decis să mă despart de Partidul Naţional Liberal. Fac acest pas deoarece îmi doresc să fiu mai aproape de cetăţeni, îmi doresc să fiu independent şi nu în ultimul rând, îmi doresc ca opiniile mele să fie ascultate şi respectate. Nu doresc să aduc reproşuri foştilor colegi şi le doresc succes”, transmite pe Facebook Dumitru Flucuş.

El afirmă că a luat această decizie deoarece nu a reuşit să obţin sprijinul unui număr suficient de colegi pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-a promis alegătorilor.

„Vreau să acţionez în conformitate cu propria mea conştiinţă. Nu vreau să aduc prejudicii oamenilor de rând prin aplicarea unor decizii politice. La începerea mandatului nu am jurat credinţă vreunui partid, am jurat credinţă ţării şi poporului. Începând de astăzi, după 16 ani de activitate ca primar în colaborare cu Partidul Naţional Liberal, voi activa ca şi parlamentar neafiliat. Pe viitor m-aţi vedea activând în cadrul partidului AUR?”, încheie Flucuş.

În noiembrie 2021, Flucuş a semnat lista AUR de suspendare a lui Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
flucuş,
demisie,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici