Diaconescu, Chifu, Corlăţean şi Cazanciuc au început discuţiile pe acordul de coabitare

Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu şi Iulian Chifu, au început, miercuri, discuţiile cu reprezentanţii Executivului, miniştrii Titus Corlăţean şi Robert Cazanciuc, pe tema acordului de colaborare instituţională dintre preşedinte şi premier, potrivit unor surse politice.

500 afișări
Imaginea articolului Diaconescu, Chifu, Corlăţean şi Cazanciuc au început discuţiile pe acordul de coabitare

Cristian Diaconescu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Discuţiile dintre reprezentanţii celor două instituţii au început, miercuri, în jurul orei 11.30, la o vilă de protocol din Capitală, au declarat sursele, pentru MEDIAFAX.

Din partea preşedintelui Traian Băsescu, la întâlnire participă consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu şi Iulian Chifu, iar din partea premierului Victor Ponta, ministrul de Externe, Titus Corlăţean şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că aşteptările sale în privinţa întâlnirii de miercuri se referă la o analiză cinstită a acelor puncte nerespectate din acordul de coabitare.

"Aştept o analiză cinstită a acestui acord de cooperare interinstituţională, care să se finalizeze cu un document agreat de ambele părţi, care să constate nerespectările din acord. Pe urmă îl voi vedea eu şi premierul şi ni-l vom însuşi sau nu. Dar, dacă nu va fi o analiză cinstită, foarte greu să mergem înainte. Foarte greu", a spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici