Dialog Boc-Băsescu: La Guvern aţi bătut la uşi deschise! -Credeţi că veneam dacă îmi păreau închise?

Premierul Emil Boc l-a asigurat pe Traian Băsescu că "a bătut la uşi deschise" atunci când a cerut sprijinul Executivului pentru aderarea la acordul de uniune fiscală al UE, şeful statului replicându-i acestuia, râzând, că, dacă uşile Palatului Victoria i s-ar fi părut închise, nu ar mai fi venit.

613 afișări
Imaginea articolului Dialog Boc-Băsescu: La Guvern aţi bătut la uşi deschise! -Credeţi că veneam dacă îmi păreau închise?

Dialog Boc-Băsescu: La Guvern aţi bătut la uşi deschise! -Credeţi că veneam dacă îmi păreau închise? (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Preşedintele a venit, miercuri, la Palatul Victoria pentru discuţii cu premierul Boc şi membrii Guvernului pe tema concluziilor celui mai recent Consiliu European, la care a fost propus un acord interguvernamental de consolidare fiscală la nivelul UE.

Băsescu a avut, anterior discuţiei de la Guvern, consultări la Cotroceni cu liderii coaliţiei de la putere, dar şi cu cei ai opoziţiei.

"Nu ştiu cum a fost la consultarea cu opoziţia, dar pot să vă spun că aici aţi bătut, categoric, la uşi deschise!", a ţinut Boc să-l asigure pe Băsescu.

"Credeţi că, dacă mi se păreau închise, veneam?", i-a răspuns preşedintele.

El a cerut Guvernului să fie "solidar" în acceptarea acordului de uniune fiscală discutat la nivelul UE, arătând că acest document va accelera procesul de integrare a României în zona euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici