Diferenţa dintre primii doi candidaţi din Botoşani este de doar 17 voturi

  • Candidaţii de la Primăria Botoşani au cel mai strâns scor
  • 17 voturi îi despart pe Cosmin Andrei şi Cătălin Flutur
  • În Botoşani prezenţa la urne a fost de 44,65%
8152 afișări
Imaginea articolului Diferenţa dintre primii doi candidaţi din Botoşani este de doar 17 voturi

Diferenţa dintre primii doi candidaţi din Botoşani este de doar 17 voturi

La Primăria Botoşani este cel mai strâns scor dintre municipiile reşedinţă de judeţ din ţară. Diferenţa dintre candidaţi este de doar câteva voturi şi se poate schimba de la un moment la altul.

Potrivit cifrelor Biroului Electoral Central de la ora 06.30, diferenţa dintre Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoşani, şi Cătălin Flutur, candidatul PNL este de doar 17 voturi în favoarea social democratului.

În cazul în care cifrele finale rămân aşa, cele 17 voturi îl vor face pe Andrei viitorul primar al Botoşaniului pentru următorii 4 ani. 

Pentru Andrei au votat 10.961 de persoane (37.18%), în timp ce pentru contracandidatul său, au votat 10.944 adică 37.12%.

Pentru Consiliul Judeţean Botoşani, situaţia este mult mai clară. PSD a reuşit să obţină cele mai multe voturi, 40,13%, în timp ce pe poziţia a doua se situează PNL cu 34,20%, urmat de ALDE cu 7,14% şi Pro România cu 6,02%.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici