Diplomatul Mihnea Constantinescu a fost eliberat din postul de consilier al lui Ponta

Mihnea Constantinescu a fost eliberat din postul de consilier de stat în Cancelaria primului-ministru, prin decizie semnată joi de premierul Victor Ponta.

366 afișări

Diplomat de carieră, Mihnea Constantinescu a fost numit consilier de stat în Cancelaria premierului în luna mai, odată cu instalarea lui Ponta în postul de prim-ministru.

El a mai lucrat la Guvern ca director de cabinet al premierilor Adrian Năstase (PSD) şi Călin Popescu Tăriceanu (PNL).

În 2004, el a fost detaşat de la Ministerul de Externe la Palatul Victoria, în funcţiile de director de cabinet şi de consilier diplomatic al premierului Năstase, pe care le-a ocupat pînă la sfîrşitul acelui an, cînd s-a întors în Ministerul de Externe.

La scurt timp însă, Constantinescu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Tăriceanu în martie 2005, fiind eliberat din funcţie în decembrie 2008.

Şi în acel caz, Mihnea Constantinescu a fost detaşat la Palatul Victoria, el păstrîndu-şi statutul de diplomat.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici