Dragnea: Băsescu a distrus CDR, PD, PLD, PDL, ARD, probabil încearcă să distrugă şi PNL

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că şeful statului, Traian Băsescu, este "ultimul politician care poate vorbi despre calitatea partidelor", el arătând că Băsescu "a distrus" CDR, PD, PLD, PDL, ARD şi că, probabil, acum încearcă "să distrugă" şi PNL.

127 afișări
Imaginea articolului Dragnea:  Băsescu a distrus CDR, PD, PLD, PDL, ARD, probabil încearcă să distrugă şi PNL

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"E jenant pentru Traian Băsescu să critice partidele şi lipsa lor de credibilitate. Dacă există lipsă de credibilitate, el e cel mai vinovat de acest lucru. Traian Băsescu e ultimul politician care poate vorbi de calitatea partidelor pentru că a distrus mai mult ca oricine: CDR, PD, PLD, PDL, ARD. Probabil că încearcă să distrugă şi PNL şi probabil că mai târziu va fi distrus şi acest PMP", a declarat Dragnea.

El a arătat că Băsescu vorbeşte de nevoia de partide noi încercând să-i "păcălească" pe români să voteze PMP.

"Dar care e noutatea la PMP? Elena Udrea, Baconschi, Pinalti, Cristian Preda, Adrian Rădulescu, Valerian Vreme, Florin Popescu? Sunt aceiaşi pedelişti care au făcut atât rău românilor", a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici