Dragnea: Băsescu a vorbit cu Ponta. Au fost replici nevinovate, nu chestiuni de substanţă

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că şeful statului, Traian Băsescu, a vorbit cu premierul Victor Ponta la ceremonia de aniversare a Curţii de Conturi, desfăşurată la Parlament, el arătând că a fost vorba de „replici nevinovate” şi nu de „chestiuni de substanţă”.

674 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Băsescu a vorbit cu Ponta. Au fost replici nevinovate, nu chestiuni de substanţă

Dragnea: Băsescu a vorbit cu Ponta. Au fost replici nevinovate, nu chestiuni de substanţă (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

„Şi eu am vorbit cu preşedintele TTraian Băsescu şi domnul preşedinte Traian Băsescu cu premierul VVictor Ponta Erau schimburi de replici nevinovate, nu erau chestiuni de substanţă”, a spus Dragnea, întrebat de jurnalişti ce au vorbit Băsescu şi Ponta la prezidiul şedinţei.

Întrebat ce „replici nevinovate” au schimbat Băsescu şi Ponta, Dragnea a răspuns: „Hai, că nu suntem la can-can”.

El a mai arătat că, din câte a înţeles, Băsescu a stat separat pentru că aşa este cutuma.

„Am înţeles că aşa este cutuma, să stea acolo separat, în jilţ”, a spus Dragnea.

Băsescu şi Ponta au avut, vineri, la aniversarea Curţii de Conturi, un schimb de replici, cei doi glumind pe seama confuziei făcute de preşedintele acestei instituţii, Nicolae Văcăroiu, care l-a prezentat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept Valer Dorneanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici