Dragnea: Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lecţii de onoare şi demnitate de la conducerea PNL

Ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea (PSD), afirmă că nu va putea niciodată să ia lecţii de onoare şi demnitate de la actuala conducere a PNL şi susţine că şi-a depus demisia înainte ca liberalii să îi ceară premierului Ponta să îl demită.

570 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lecţii de onoare şi demnitate de la conducerea PNL

Dragnea: Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lecţii de onoare şi demnitate de la conducerea PNL (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Am citit, nu cu foarte mare surprindere, comunicatul celor de la PNL, care cereau premierului să mă demită după ce eu îmi prezentasem demisia. Demisia a fost prezentată dimineaţa, la ora 10.00. Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lecţii de onoare şi demnitate de la actuala conducere a PNL. Niciodată !", a spus Dragnea.

Partidul Naţional Liberal a transmis anterior, înainte ca Dragnea să îşi anunţe public demisia, că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze urgent din Guvern, după decizia instanţei de condamnare la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul Fraudă la referendum, pentru că afectează grav imaginea României, în caz contrar premierul fiind obligat să îl demită.

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici